Τι είναι η Expansion Method;

expansion-method

Η Expansion Method είναι μία νέα, καινοτομική μέθοδος άμεσης βελτίωσης της ψυχολογίας. Συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες, εύχρηστες και γρήγορες επιστημονικές τεχνικές, προσφέρει ολιστική και μετρήσιμη βελτίωση στην ποιότητα ζωής. Οι θετικές επιδράσεις στη ψυχολογία διαφαίνονται ήδη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, καθιστώντας τη μέθοδο εξαιρετικά αποτελεσματική και τοποθετώντας την στην αιχμή της επιστημονικής εξέλιξης.

Η στοχευμένη προσέγγιση της Expansion Method, επεμβαίνει στον πυρήνα της προσωπικότητας και καταφέρνει να τον απελευθερώσει από τα τοξικά συναισθήματα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα καθώς οι δέκτες αντικαθιστούν τις αρνητικές επιδράσεις με ισχυρά κίνητρα βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους και ωθούνται στην ανάληψη δράσεων προκειμένου να αλλάξουν την καθημερινότητά τους.

Η κάθε εφαρμογή της μεθόδου έχει διάρκεια 3 συνεχόμενες ημέρες,  σε συνεδρίες μιας ώρας και μπορεί να λειτουργεί εκπαιδευτικά και θεραπευτικά, εξοικειώνοντας τους δέκτες με τις τεχνικές της Expansion Method ώστε να μπορούν οι ίδιοι να την εφαρμόζουν και στο μέλλον.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ (ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ)

Θέτουμε στόχο, ανακαλύπτουμε τι μας περιορίζει να τον πετύχουμε και βρίσκουμε την πραγματική αιτία που κρύβεται μέσα στα πυρηνικά συναισθήματα.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ (ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ)

Απελευθερώνουμε τα πυρηνικά τοξικά συναισθήματα που μας εμποδίζουν να πετύχουμε το στόχο μας και βιώνουμε άμεσα το Δημιουργικό Κενό που αφήνουν.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ (ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ)

Επαναπρογραμματίζουμε τις πεποιθήσεις μας και βάζουμε σταθερά βήματα για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας με τα αναβαθμισμένα εργαλεία Life Coaching.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

Άμεση απελευθέρωση Τοξικών Συναισθημάτων

Άμεση βελτίωση των επιπέδων άγχους και στρες

Άμεση Συναισθηματική Ενδυνάμωση

Βελτίωση ποιότητας ζωής (Καριέρα-Υγεία-Σχέσεις)

Παρέχει εκπαίδευση στη θεωρία της μεθόδου

Δυνατότητα εκπαίδευσης του θεραπευόμενου για προσωπική χρήση της μεθόδου

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 

Δεν μπορούν να εφαρμόσουν την μεθοδολογία όσοι:

  1. Λαμβάνουν οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία,
  2. Λαμβάνουν ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή
  3. Έχουν διαγνωστεί με κάποια ψυχολογική πάθηση.

Όσοι συνεργάζονται ήδη με ψυχολόγο, ψυχοθεραπευτή, ψυχαναλυτή ή ψυχίατρο, χρειάζεται να ενημερώσουν τον θεράπων ιατρό τους για την επιλογή τους να εφαρμόσουν την Expansion Method. Ο θεράπων ιατρός μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για να ενημερωθεί για την μέθοδο.

Προτείνεται: Να ολοκληρωθούν 3 εφαρμογές της μεθοδολογίας σε απόσταση τουλάχιστον 21 ημερών από την κάθε μια για μέγιστα αποτελέσματα.

Γνώρισε σε βάθος την Expansion Method διαβάζοντας την μελέτη-έρευνα της ψυχολόγου ψυχοθεραπεύτριας Γεωργίας Χατζηνικολάου εδώ.

Μαρτυρίες