Μαρτυρίες

3.jpg

Αίγινα, 7 Μαρτίου 2018

Eίμαι ευγνώμων που γνώρισα την Expansion Method από σένα, αγαπητή Ελένη. Από τις πρώτες συνεδρίες ένιωσα τα οφέλη της μεθόδου άμεσα!!! Σε σωματικό επίπεδο, σταθεροποίησα τα βήματά μου που  είχα χάσει την ισορροπία τους μετά από ένα χειρουργείο το 2013! Σε πνευματικό επίπεδο οργάνωσα τις ενέργειές μου, ώστε τα «θέλω» του νου, να συμβαδίζουν με τα «θέλω» της καρδιάς μου! Στο συναισθηματικό, έχω επιτέλους καθημερινή επαφή με το παιδί που έχω μέσα μου και οι σχέσεις μου με τους αγαπημένους μου είναι σε πολύ καλό δρόμο!! Δεν πανηγυρίζω Ελένη, γιατί ο δρόμος της αυτογνωσίας απαιτεί καθημερινό αγώνα και οι προκλήσεις της ζωής είναι ασταμάτητες και κάθε φορά διαφορετικές! Είμαι, όμως, πλέον οπλισμένη, με το πλεονέκτημα της Expansion Method που εφαρμόζεις και χαίρομαι που θα συνεχίσω μαζί σου, να προσφέρω στον εαυτό μου, τα οφέλη της!!!

Ευαγγελία Σ.

Ηράκλειο Κρήτης, 26 Μαρτίου 2018

Μυήθηκα στην ψυχολογία της βρώσης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Ξεκίνησα λοιπόν θεωρώντας ότι αποτελεί μία αρκετά ολοκληρωμένη μέθοδο διατροφής, αλλά γρήγορα διαπίστωσα ότι πρόκειται για φιλοσοφία ζωής. Με τη βοήθεια της Ελένης έμαθα να ακούω το σώμα μου! Αρχικά με βοήθησε να παρατηρήσω τις διατροφικές μου συνήθειες και πως αυτές με δυσκόλευαν σε αυτή την απαιτητική περίοδο. Κυρίως όμως με βοήθησε να κατανοήσω τη σημασία του χρόνου. Από τη μία η ποιότητα της πρώτης ύλης είναι πολύ σημαντική αλλά και ο χρόνος που επιλέγουμε να αφιερώσουμε σε κάθε γεύμα παίζει ρόλο καθοριστικό επιτρέποντας στο σώμα να χαλαρώσει και να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Δίνοντας αυτή την ασήμαντη φαινομενικά πολυτέλεια στο σώμα μου, άρχισα να τρώω πιο ήρεμα, να αναπνέω πιο σωστά και σιγά-σιγά να διαμορφώνω μία διαφορετική αντίληψη γύρω από την έννοια της τροφής που με ακολουθεί μέχρι και σήμερα!

Κορίνα Β.

Bristol, U.K., 26 Απριλίου 2018

Η Ελένη είναι ιδιαίτερα διαισθητική θεραπεύτρια! Η χαλαρωτική και ευέλικτη προσέγγισή της με βοήθησε άμεσα να ανοιχτώ και να είμαι ο εαυτός μου. Με οδηγεί να δω το σκοτάδι μου με διακριτικότητα και φροντίδα. Ελένη, σε ευχαριστώ πολύ!

Εύα Ν.